Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Kodekurs 9-15 år – kodeklubben Petersborg på Ensjø

14.10.2020 klokken 16:00 - 17:00

|Recurring Event (See all)

An event every week that begins at 16:00 on onsdag, repeating until 26.11.2020

Velkommen til kodekurs med Kodeklubbben Petersborg på Ensjø!
Kodeklubben Petersborg på Ensjø er den lokale avdelingen av Lær Kidsa Koding (www.kidsakoder.no) for alle skolebarn og ungdom i nabolaget (og alle andre som vil). Kodeklubben er et tilbud for barn og ungdom i alderen 9-15 år. Vi lager spill, animasjoner og programmerer små datamaskiner. Kodeklubben drives av frivillige foreldre.
PÅMELDING
Påmelding til kurset gjøres via følgende skjema og det krysses av på en eller flere datoer: https://docs.google.com/…/1FAIpQLSeR1AVDvDE…/viewform…
Mulighet til å være tilstede som voksenperson? Kodeklubben har behov for hjelp av noen foresatte som kan være tilstede uavhengig av tidligere kodeerfaring – se avkrysning i påmeldingsskjema.
UTSTYR: Husk at du må ha egen bærbar PC eller Mac med lader for kodeklubben.
BAKGRUNNEN TIL KURSET
Kurset ledes av Freek som bor i nabolaget. Han har jobbet en del år med koding og sprer gjerne kunnskapen. Dette skal være et interaktivt kurs med lav terskel der deltagere ser resultatet av det de lager med en gang. I kurset bruker vi Scratch programmeringsspråk, noe som er laget spesielt for barn og unge.
Spørsmål? Ikke nøl med å sende en epost til Freek: freekmenger@gmail.com.
SMITTEVERN
Vi tar smittevern på alvor. Husk god håndhygiene og hold 1 meters avstand til personer utenfor din husstand. Antibac vil være lett tilgjengelig. Føler ikke barnet seg helt i form, ber vi deg holde barnet hjemme. Husk å send en epost / sms (92011679) til Freek hvis du har meldt deg på og allikevel ikke får anledning til å komme så plassen kan gis til et annet barn!

Details

Date:
14.10.2020
Time:
16:00 - 17:00
Event Category:

Details

Date:
14.10.2020
Time:
16:00 - 17:00
Event Category: