Ungdomsgruppa

– møter for IT-interessert ungdom

Vi vil lære kidsa koding, og det er bra. Men hva med de “kidsa” som kan koding allerede? Ungdomsgruppa til LKK er et tilbud til dem. I første omgang har vi startet en slik gruppe i Oslo-området. Meningen er å lage interessante og eksklusive møter for ungdommer som er faglig interessert i koding og IT. Samtidig gir møtene disse ungdommene en mulighet til å treffes. Møtene foregår på spennende IT-arbeidsplasser der deltakerne får se hvordan arbeidet foregår på innsiden. Noen ganger har møtene også “lynkurs” i nyttige verktøy og ferdigheter for dem som skaper egne ting med IT.

Møtene til Ungdomsgruppa er for dere som går på ungdomsskolen eller på videregående skole, og som  driver med koding på egenhånd eller ønsker å lære mer om IT. Hensikten med møtene er å gi dere inspirasjon til å lære mer, enten som hobby eller som studier senere.

Bedrifter og institusjoner som er interessert i å arrangere møter for Ungdomsgruppa er velkommen til å ta kontakt. Møtene er en anledning til å profilere bedriften overfor ungdommer som om noen år kan være interessante å ansette, men først og fremst er det en mulighet for bedriften til å gjøre en samfunnsnyttig innsats. Ta gjerne kontakt med koordinatorene Torbjørn Skauli og Herdis Moldøen.