Moss

Kodeklubben Moss er et gratis fritidstilbud til barn og unge i Mosseregionen. Vi arrangerer kodekvelder for barn og unge i alle aldre og holder til på Verket FabLab i Moss sentrum.

Kodeklubben Moss holder til hos Verket FabLab. Vi har sammenfallende interesser og arrangerer ulike eventer sammen. Verket FabLab beriker Kodeklubben med tilgang til lokaler, maskiner og mennesker med samme interesse, noe vi setter stor pris på.

Alle aktiviteter blir publisert på Kodeklubben Moss sin facebook side i tillegg til her på hjemmesiden vår. Lik facebook siden vår og hold deg oppdatert. Vi anbefaler også at dere følger Verket Fablab på sosiale medier, der kommer det mange spennende eventer fremover.

Vi trenger frivillige som vil være med å gjøre dette til virkelighet. Om du kan koding eller ikke er ikke viktig! Vi trenger alle typer støttespillere. Ønsker du å drive med frivillig arbeid og har et brennende ønske  om å gjøre dagens unge om fra forbrukere til skapere med teknologien som verktøy? Da er Kodeklubben Moss stedet for deg. Det er supert om du vil være med å lære bort og være en engasjert voksen!

Ta gjerne kontakt med våre koordinatorer om dere har noen spørsmål om Kodeklubben Moss!

Nyheter

Digitalt og kreativt juleverksted
I samarbeid med Verket Fablab inviterer vi til digitalt og kreativt ... Les mer
30.10.18

Andre kursrunde for første- og andreklassinger – Høsten 2018
Vi har nå planlagt to nye runder med kodekurs for ... Les mer
24.09.18

Første kursrunde høst 2018
Kodeklubben Moss ønsker å invitere årets første- og andreklassinger til ... Les mer
08.09.18

Dette skjer

Ingen arrangementer for øyeblikket

Kontaktpersoner

Elisabet Breimo

E-post: elisabet.breimo@gmail.com

Hanne Eriksen

E-post: post@verketfablab.no

Ole Anders Bøe

E-post: olanbo@gmail.com

Telefon: 934 00 396