Velkommen til Kvinesdal Kodeklubb!

Coverks Academy er et sted hvor mennesker samles for å utøve, lære eller dele kunnskap innen kreativitet og teknologi. En åpen og varm arena -skapt av mennesker som tror verden er full av muligheter. Siden etableringen i 2016 har hovedsamarbeidspartner Coverks blitt den arenaen vi ønsket det skulle bli, og nå jobbes det med videreutvikling med en ny kodeklubb.

Covie Robot Gjengen. Kodeklubb medlemmer sier: Her i Kvinesdal lager vi en robot. Denne roboten må programmeres og derfor må vi lære å kode.

Noe kommentar fra elever som er i kodeklubben: Vi vil starte en kodeklubb i Kvinesdal. Mitt navn er Ivar  og jeg er 14 år gammel. Å ha en kodeklubb i Kvinesdal er viktig. Det er viktig fordi koding er en nyttig kunnskap for fremtiden mener vi unge. Med all denne teknologien som fins, så må vi holde oss oppdaterte og lære om strukturen til virtuelle ting i tillegg til fysiske ting. Her i Kvinesdal lager vi en robot. Denne roboten må programmeres og derfor må vi lære å kode. Målet vårt er å inspirere alle unge til det nye. Derfor vil vi ha en kodeklubb her i Kvinesdal.