Lørdag 16. mars blir det ny kodelørdag på Bekkestua, og vi prøver oss nå på Scratch 3!  Lex Nederbragt stiller som kursleder, han har tidligere drevet kodeklubb i Bærum . I tillegg kommer det andre som kan hjelpe til og veilede deltakerne.

 

Lørdagen er ment for både nybegynnere og de som har prøvd Scratch før, og er et kræsjkurs i den nyeste versjonen av programmeringsspråket Scratch, som er Scratch 3. Passer for barn fra 8 år og oppover! Vi gjør oppgaver sammen via storskjerm, og det blir tid til å prøve seg på egenhånd også.

 

Det er fremdeles ledige plasser, og påmeldinger kan sendes til barn@barum.folkebibl.no. Gi beskjed om den du melder på trenger å låne PC, eller om deltakeren har PC eller Mac selv. Deltakerne får frukt og kodeklubb-buttons, og vi legger frem oppgaver som de kan ta med seg hjem.


Bilder fra forrige kodelørdag på Bekkestua bibliotek.

 

Bli med!
Tid og sted:
Lørdag 16. mars, kl. 11.00 til ca. 14.00
Bekkestua bibliotek, Salen