Hei kodevenner.
Takk for et flott år med kodeklubben! Det var 19 ivrige barn på avsluttningskvelden vår 10. desember, som koste seg med godteri og spilling, mens vi tenkte på alt det morsomme vi har gjort i år. Ungene har hatt en flott utvikling og laget gøyale dataprogrammer og spill som de kan være stolte av.

Dessverre er det nå slik at det ikke blir mer kodeklubb før til høsten, hvis ikke det er noen andre voksne som kan bli med og drive kodeklubben det første halvåret etter jul. Uansett starter vi opp igjen etter sommeren.

Hvis noen voksne kunne tenke seg å bli med og lage kodeklubb etter jul, må de ta kontakt med Øystein snarest, så ser vi hva vi kan få til.

Ellers ønsker vi alle barna hjertelig velkommen tilbake etter sommeren.

Riktig god jul til alle sammen!

Julehilsen fra Inge, Thomas og Øystein i kodeklubben.