Under Arendalsuka ønsker vi å sette søkelys på problemstillinger som bremser regjeringens ambisjon om å innføre undervisning i koding i grunnskolen. I samarbeid med vår partner Samsung inviterer vi derfor til  kodekurs og debatt hos IKT-Norges hovedkvarter Castelle i Pollen

LKK har over 160 kodeklubber i Norge, og har et aktivt lærernettverk som bistår myndighetene med undervisningsmateriell og kursing av lærere over hele landet. Dermed står vi i en unik posisjon til å bistå myndighetene med å innføre koding i skolen.

Nok preik. Hvordan kan vi gjøre barn til skapere?

Tirsdag 14.8 15-16: Vi inviterer ledere i offentlig og privat sektor til en times opplæring i koding, slik at de forstår hva dette dreier seg om. Bonus i en hverdag hvor digitalisering er på alles lepper!

Tirsdag 14.8 16-17Debatt med mål om å belyse hva som må til for at skoleeiere skal innføre koding i skolen i sin kommune. I panelet inviterer vi fremtredende politikere, ledere i kommunal sektor og lærere. Målet er å anskueliggjøre hindringene for undervisning i koding på lokalt nivå, og drøfte hva som kan gjøres for å avhjelpe disse. Vi vil også vise frem eksempler på kommuner som har klart det.

Edit: Om du vil se opptak av samtalen, finner du den i arrangementet: Nok preik! Hvordan skal vi få barn til å bli skapere? 

Castelle ligger sentralt ved Pollen. Vi gleder oss til å møte deg der!