Fra IFEs solcellelab.

Foto: IFE

Er du interessert i teknologi, koding og naturfag? Er du elev i ungdomsskole eller VGS? Meld deg på dette arrangementet i LKKs møteserie for faglig interesserte ungdommer.

Institutt for energiteknikk (IFE) på Kjeller forsker på mange spennende teknologier for fremtidens energisystemer. IFE inviterer interesserte elever i ungdomsskole og videregående skole til å lære mer om hvordan de bruker koding til å modellere industriprosesser for å spare energi og gjøre prosessene bedre. Dere får også en omvisning på IFEs solenergilab, der koding brukes for å gjøre fremtidens solceller mer effektive. Underveis blir det også tid til lunsj.

Møtet er onsdag 15. august fra 0930 til 1300. Meld deg på via påmeldingsskjemaet her. Det er begrenset antall plasser, så vi ber om at du melder fra dersom du er påmeldt og ikke kan komme likevel. De som er påmeldt får en epost med praktisk informasjon noen dager før møtet. Har du spørsmål, send en epost.