Godt nytt år! Kodeklubben Nittedal starter opp igjen i uke 2, 9. januar. Vi forsetter der vi slapp før jul med programmering i Scratch og micro:bit-roboter.

Nytt i år

Nytt i 2018 er at kodeklubben vil arrangeres annenhver uke, på partallsuker. Vinterferien i uke 8 og 1. mai går ut. Siste kodekveld blir 12. juni før sommerferien. Alle datoene finner dere i kalenderen på toppen av siden.

Programmering for de eldste

Vi introduserer også et programmeringskurs for de eldste koderne. Dette blir et kurs for deg er eldre enn 12-13 år. Her skal vi lære et engelsk, tekstbasert programmeringsspråk som gir en fin introduksjon til programmeringens verden på universiteter og i arbeidslivet. Kurset går over fire kvelder denne våren, med oppstart i uke 6 (6. februar) og fortsetter hver fjerde uke frem til slutten av mai. Ingen forkunnskaper er nødvendig, men starten blir noe lettere om du har programmert litt i for eksempel Scratch, micro:bit eller Python fra før. 🙂