Tirsdag 22. august arrangerte vi kickoff i Kodeklubben Nittedal. Dette ble en knallsuksess, og vi hadde omlag 150 barn innom for koding denne kvelden.

På grunn av stor interesse og kapasitetsbegrensninger i lokalene, ber vi om at alle som ønsker å delta på kodekvelder utover høsten følger med på nettsidene. Vi legger ut påmelding til hver kodeklubb, og det er viktig å melde seg på her hvis du vil være med! Det legges ut egne nyhetsoppdateringer for påmeldingene.

Vi gleder oss til å se alle sammen på kodekvelder utover høsten! 🙂

Takk til sponsorer

I tillegg vil vi gjerne takke Rema 1000 på Rotnes, Coop Mega på Hagan, Coop Mega på Mosenteret, Bunnpris på Rotnes, bedriften Lederrådgivning AS og Åpen sone for eksperimentell informatikk ved Universitetet i Oslo for at kvelden ble så bra som den ble!

Vi mangler noen micro:bit-kort

På kodekveld 29. august forsvant tre micro:bit-kort fra vår beholdning. Disse er markert, Kodeklubben Nittedal #3, Kodeklubben Nittedal #4 og Kodeklubben Nittedal #7. Vi ønsker veldig gjerne at disse kommer tilbake, så om du har lånt med deg et kort hjem, ta det med til neste kodeklubb. 🙂