Mange kommuner, skoler og kodeklubber etterspør hvor man kan få tak i micro:bit. Her er noen innspill hvor man kan kjøpe mange, kjøpe noen eller kjøpe ekstrautstyr.

Technology-Will-Save-Us_BBC_Micro-Bit_dezeen_ban

Oppdatering 15.11.16: Distributører bes kontakte Farnell direkte

Lær Kidsa Koding, som internasjonal samarbeidspartner til Microbit Foundation, arbeider for å få til flere nasjonale distrubitører rundt om i Norge for å gjøre micro:bit lett tilgjengelig for alle som skulle ønske å kjøpe utstyr. Inntil videre anbefaler vi å sjekke ut følgende nettbutikker:

Oppdatering 13.08.18: Dersom dere er ute etter å kjøpe større volum fra norske leverandører så har de et godt utvalg av klassesett og enkle microbits på n00b.no.

Dersom dere er ute etter et fåtall micro:bit og/eller en del ekstrautstyr så kan det kjøpes via offisiell distributør Kitronik via www.kitronik.co.uk.

Spesielt kan vi anbefale micro:bit med powerboard og kabel.

Oppdatering 9.11.18: Det er også noen norske leverandører som har startet å selge micro:bit, og flere vil det nok bli etterhvert. Sjekk ut følgende sider:

OBS! Sjekk at micro-usb-kabler som kjøpes utenom offisielle pakker er kabler som kan overføre data, ikke bare strøm. Dette er nødvendig for å kunne koble micro:bit til datamaskin og overføre programmer.

Les mer om micro:bit her:

For spørsmål/svar om micro:bit: Forum på Kidsakoder og  micro:bit Norge på Facebook