Tjerand Silde har vært ansatt i prosjektlederstilling, og trapper nå ned for å fokusere på studier

 

Et av de store gjennombruddene for Lær Kidsa Koding og Kodeklubben var da Tjerand Silde ble fast ansatt. Etter en travel oppstartstid med mye presse, mye stress og mange timer frivillig arbeid var bevegelsen sliten og på randen til sykemelding. Vi hadde forhandlet om støtte til en full stilling, og arbeidet bar frukter. Hvem skulle vi ansette i en slik stilling? Kodeklubben Trondheim var da den største i landet, ledet av Tjerand Silde. Vi var imponert over det arbeidet som var lagt ned i Kodeklubben Trondheim.

Tjerand Silde

Tjerand har jobbet med kommunikasjon, oppfølging av kodeklubber og administrasjon i halvannet år. Lær Kidsa Koding og Kodeklubbene har som et resultat av dette gått fra å være et oppstartprosjekt til å bli en velfungerende bevegelse. I dag er det straks 100 levende Kodeklubber, programmering er valgfag i mange ungdomsskoler, og ballen ruller fortere enn noen gang! Det er klart at vi ikke ville vært der vi er i dag uten Tjerand.

Tjerand har samtidig vært tydelig på at dette er en midlertidig jobb – han ønsker å fortsette utdannelsen sin. Han går derfor ned i stilling – og vil konsentrere seg om oppfølging av kodeklubber. Vi ser samtidig etter folk som kan ta en deltidsstilling innen kommunikasjon og administrasjon. Vi ber om forståelse for at disse oppgavene blir gjort på dugnad i en interimperiode, og at vi dermed kan være litt sene med å svare på henvendelser.

Takk til Tjerand. Lykke til i studier, og vi ser frem til å jobbe videre med deg.

Torgeir Waterhouse, Helge Astad og Simen Sommerfeldt

Comments are not currently available for this post.