Teknisk Museum har nå en fantastisk spennende utstilling for små og store nerder! På Game On 2.0 kan du spille deg gjennom dataspillhistorien, med originale arkademaskiner fra gamle dager til moderne spillkonsoller og pc’er.

Søndag 24. april arrangerer Kodeklubben Vestby & Son en fellesutflukt til denne utstillingen. Det blir en slags uformell “venners venner”-tur, hvor hovedattraksjonen selvsagt er selve utstillingen, men med en bonus i muligheten til å henge med likesinnede fra Vestby og Son.

For de som vil være med å reise kollektivt sikter vi på toget som går 10:39 fra Son. For de som vil kjøre egen bil satser vi på en meetup i kantina kl 12.

Dette er garantert en opplevelse som barna vil fryde seg over, og det er helt sikkert mange voksne som vil ha det gøy også!

http://www.tekniskmuseum.no/gameon