Dataspill og bruken av dem har gjennomgått en kulturell og teknologisk revolusjon, og over 500 millioner mennesker over hele verden spiller nå daglig. TIFF-programmet Game On tar pulsen på utviklingen og undersøker hva spill betyr og kan bety for oss. Fem filmer: klassikere og nye oppdagelser i skjønn forening, pluss LET’S PLAY, en sesjon med live-spilling på storskjerm. I tillegg samarbeider TIFF med Kodeklubben Tromsø og arrangerer Game Jam under festivalen, samt viser fram TIFF-spill lagd av Kodeklubb-gjengen.

KODEKLUBBENS GAME JAM

Har du noen gang hatt lyst til å lage ditt eget dataspill? Kodeklubben Tromsø inviterer alle som er glad i dataspill til Game Jam under TIFF! På et vanlig Game Jam møtes spillutviklere og designere for å lage dataspill på kort tid, men under TIFF vil barn og unge få muligheten til å lage hvert sitt dataspill uten noen forkunnskaper. Alle spillene vil bli lagt ut på nett slik at de kan deles med venner og familie. Ta med egen datamaskin hvis du har det, men vi har også noen til utlån.

Game Jam-et ledes av informatikkstudenter og spillutviklere fra Tromsø som arrangerer Kodeklubben, en gratis fritidsklubb for barn og unge som vil lære om teknologi, dataspill og programmering.
Voksne som ikke aner hva det handler om er også velkommen!

Passer best for barn mellom 8 og 12 år, men alle som liker dataspill kan være med.
Tid: 19. januar kl 18.00

Sted: Radisson Blu Hotel, Tromsø
Påmelding på gamejam.kodeklubben.tromso.no og mer info finner du her www.tiff.no/program/2016/arrangement/kodeklubbens-game-jam.