I forbindelse med at Deichman åpner Folkeverkstedet, holdes det programmeringskurs fra Lær Kidsa Koding.

Folkeverkstedet er en unik mulighet for deg som har lyst til å få utløp for kreativiteten og skape noe på egenhånd, sammen med andre. Hos oss får du lære, lage, reparere og dele. Helt gratis. Prøv de nye 3D-printerne våre, lær koding, bygg morsomme maskiner, eller bruk fantasien og bygg noe spennende med sugerør.folkeverkstedet

 

Spillsalongen er vårt nye tilbud til alle som liker å spille. Spill er kultur, det er sosialt og det øver opp språk og koordinasjonsevne – men først og fremst er spill utrolig gøy! I Spillsalongen finner du avanserte brettspill, kortstokker og morsomme selskapsspill. Du kan også spille Xbox, lese blader eller bare henge.

Program for dagen:

10:00     Folkeverkstedet og Spillsalongen åpner!
12:00     Kodekurs med Torbjørn Skauli fra Lær Kidsa Koding
12:00     Introduksjonskurs til Arduino med Joachim Haagen Skeie fra Lambertseter Kodeklubb
14:00     3D-printing for nybegynnere med Jens Christian Brynildsen fra Bitraf

Mer informasjon kommer etterhvert på nettsidene til Deichman – Åpning av Folkeverkstedet

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar