Fredag 21. november er det duket for årets Lærerkonferanse i LKK-regi etter modell av den meget vellykkede og første årlige konferansen i fjor!

KLIKK HER FOR PROGRAM OG PÅMELDING!

Humor på Olve Maudals RasPi kurs

Humor på Olve Maudals RasPi kurs under konferansen i 2013

 

Det blir en begivenhetsrik dag med presentasjoner av hva som foregår på skolefronten i LKK, samtaler om hvor veien går videre, og selvfølgelig mange workshops!

Vi merker at Teknologi i praksis er i vinden for tiden, og vil sette av en egen bolk for de som ønsker tips og info til hvordan man kan lage gode undervisningsopplegg i dette faget. Videre vil vi se på hvordan koding kan gjøres til en del av matematikkundervisningen, og hvordan vi kan bruke koding i alle fag, fra estetiske fag til RLE.

Vi kommer til å ha workshops i Scratch, Kodu, Arduino, Python og Processing. I tillegg ønsker vi at folk skal bli kjent med hverandre, utveksle tanker og ideer, og lære noe nytt.

Som i fjor arrangerer vi konferansen på et egnet sted i Oslo, gi oss et pip om du vil bidra til at vi kan arrangere i andre byer også! Vi kommer tilbake til program for dagen, lokaler og praktisk info når det er klart, legg igjen mailadressen din så sier vi fra når mer informasjon er på plass og vi åpner påmeldingen.

Husk å følge oss på Twitter: @kodeiskolen og @kidsakoder, og følg oss på Facebook ved å bli med i gruppene “LKK-nettverk for lærere” og “Lær Kidsa Koding!”

Vi gleder oss veldig til konferansen, og håper å treffe deg der!

Opps, fant ikke skjemaet.

2 replies

Trackbacks & Pingbacks

  1. […] for samlingen i Teknologihuset var Lærerkonferansen 2014, arrangert av prosjektet Lær Kidsa Koding (LKK). LKK er en bevegelse som har som formål å få […]

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar