kodetimen_klasserom

Kodetimen starter uka 8. desember I fjor hadde vi med over 100 skoler og 10.000 elever. Hvor mange klarer vi i år?

Det viktigste du kan gjøre nå er å melde deg som oversetter. takket være en heroisk innsats klarte vi å levere en bra samling med oppgaver i fjor. I år har code.org vært så vennlige å gjøre de enda bedre og mer omfattende, og vi trenger OVERSETTERE. Så: Meld deg gjerne til Line Moseng

Skjermbilde 2014-10-08 kl. 21.53.03Prosjektleder for kodetimen i år er Øystein Gulbrandsen. Med seg har han Line Moseng og Haakon Walseng som jobber med undervisningsopplegg, og Nils Fredric Perret, Lars Klingenberg og Goran Solomonovic som lager magi på nettstedet. Hjelp dem i gang, og kontakt din skole i dag! (Her er link til påmelding)

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar