Program frem mot jul for Lambertseter Kodeklubb er nå på plass.

Skjermbilde 2014-10-08 kl. 23.09.06

I tillegg til de to HTML kodeklubbene, er det også satt opp 3 nye datoer i november og desember. Disse kodeklubbene tilbys som drop-in, men vi setter pris på om du melder deg på så vi har en liten aning om hvor mange som kommer.

Tema for kodeklubben 1. desember er foreløpig ikke satt, men her vurderes det en “åpen kodeklubb”, hvor det ikke er satt noen tema på forhånd, slik barna kan jobbe og få hjelp til egne prosjekter. Ellers har vi også nok av materiale som vi kan jobbe med i grupper 🙂

Mer informasjon om kodekveldene og referat fra tidligere kodekvelder (inkl. video av det vi gikk gjennom) ligger ute på nettsidene til kodeklubben: https://kodegenet.no/kodeklubb

15. Desember holder vi juleavslutning hvor planen foreløpig er å lage elektronisk julepynt (programmerbare LED strips). Mer informasjon om dette kommer i løpet av de neste ukene.

Dato og tema for kodeklubben frem mot jul blir dermed:

– 20 Okt – Introduksjon til Webutvikling med HTML
– 03 Nov – Webutvikling med HTML, Del 2
– 17 Nov – Programmerbar elektronikk med Arduino del 2
– 01 Des – Åpent Tema
– 15 Des – Lambertseter Kodeklubbs juleavslutning

Påmelding

I denne runden ønsker vi å gjøre påmelding så enkel som mulig. Dersom du ønsker å melde deg på et av kursene, sender du enkelt og greit en epost til kursholder joachim@haagen-software.no, med følgende informasjon:

– Navn på deltaker
– Alder
– Kontakt-epost (det er OK om denne er foresattes epost)
– Kursdato

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar