Lambertseter Kodeklubb holder til på Deichmann Bibliotek på Lambertseter.

Programmet for september og oktober 2014 er nå på plass for Lambertseter Kodeklubb! Vi har satt opp et bredt program, som inkluderer Scratch for de minste og/eller ferskeste til programmeringens verden, elektronikk og Arduino for de som liker å leke seg med elektronikk, samt webutvikling med HTML. Programmet så langt er satt opp på mandagene frem mot november, med 14 dagers intervaller. Datoene for November og evt. Desember kommer senere.

Programmet kommer til å bli oppdatert utover høsten, og publiseres i sin helhet på https://kodegenet.no/kodeklubb. Her kan du også melde deg på en epostliste slik at du blir varslet ved oppdateringer og/eller når nye kurs blir satt opp.

I denne runden ønsker vi å gjøre påmeldingen så enkel som mulig. Dersom du ønsker å melde deg på et av kursene, sender du enkelt og greit en epost til kursholder Joachim Haagen Skeie (joachim (at) haagen-software.no), med følgende informasjon:

– Navn på deltaker
– Alder på deltaker
– Kontakt-epost (det er OK om denne er foresattes epost)
– Kursdato

Opplegget til Lambertseter Kodeklubb kommer til å tilbys som drop-in, men vi setter pris på om du melder deg på likevel slik vi har en viss aning om hvor mange som kommer. Lokalene på biblioteket har 4 bord med OK plass til 6 personer per bord. Aldersgruppen som er angitt per kurs er kun veiledende.

Deltakerne må ha med seg en egen Laptop å jobbe på. Det blir satt opp et trådløst nettverk som deltakerne kan koble seg på i møterommet.

Kodeklubben åpner kl. 17:00, og vil vare frem til ca. 18:30. Kursholder vil være tilstede frem til biblioteket stenger kl 19:00 om det er noen som vil jobbe litt videre etter kurset. Kodeklubben 22. September (Arduino) blir noe utvidet og vil vare ca. 1 time lengre.

Mandag 8. September: 
Scratch programmering, Del 1 (fra 9 år og oppover)

> Mer info om Scratch kurset

Mandag 22. September: 
Programmerbar elektronikk med Arduino (introduksjon til Arduino – Fra 11 år og oppover). Her bør deltakerne ha installert Arduino IDE på forhånd, slik at vi slipper å bruke mye tid på dette under kurset.

> Mer info om Arduino Kurset

Mandag 6. Oktober:
Scratch, Del 2 (fra 9 år og oppover)

> Mer info om Del 2 av Scratch kurset

Mandag 20. Oktober:
Introduksjon til Webutvikling med HTML (Fra 11 år og oppover)

> Mer info om Webutvikling med HTML kurset

Mandag 3. November
Webutvikling med HTML, Del 2 (Fra 11 år og oppover)

> Mer info I’m Del 2 av HTML kurset

Vi tar gjene mot kommentarer og forslag til både innhold og struktur, send dem til kursholder Joachim Haagen Skeie.

Om du vil bli varslet angående arrangementene til Lambertseter Kodeklubb, eller oppdateringer til innholdet på Kodegenet.no, er det satt opp en epostliste via https://kodegenet.no/kodeklubb.

Vel møtt!

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar