MØTEPLAN HØSTEN 2014:

26. august. Vanlig samling for elever, Rud skole
23. september. Spesiell samling kun for lærere (og elever fra vidergående), Rud skole
28. oktober. Vanlig samling for elever, Blystadlia skole
25. november. Vanlig samling for elever, Blystadlia skole
Ingen samling i desember 2014.

Egen kodesamling for lærere i Rælingen tirsdag 23. september på Rud skole. Vi har gleden av å invitere lærere til en informasjonskveld på Rud skole inkludert en helt enkel, grunnleggende undervisning i programmeringsspråket Scratch http://scratch.mit.edu/ tirsdag 23. september 2014 kl 18-20 på Rud skole. Tor Espen Hansen er ansatt i Rælingenskolen og er timelærer og systemansvarlig skole-it, og er vår lærer-kontakt i LKK.r Liv Hoffman Harthold og Glenn-Ove Forsland vil stå for undervisning, sammen med oss andre i foreldregruppa.

LKK.r ønsker også å få etablert kontakt med Rælingen vgs – her er vi sikre på at det finnes mange elever som deltar i IKT-fag. Vi ønsker også å kurse ungdommer og rekruttere instruktører. Disse ungdommene skal snart ut i praksis og arbeidsliv og det kan være de synes det er fint å ha på cv’en at de faktisk har undervist i koding!

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar