Som Merete allerede har nevnt: I dag ble jeg tildelt hedersprisen fra Norsk Pedagogisk Dataforening for å ha dratt i gang bevegelsen vår. Da jeg fikk vite at jeg skulle bli tildelt prisen, ble jeg veldig glad og ydmyk på en gang. Det er jo på grunn av alle de fantastiske folka over hele landet at vi har kommet såpass langt.

Min lille takketale blir lagt ut på nett, men jeg tenkte at du kunne være interessert i hva jeg sa – og her kan jeg bruke lenker!

Jeg vil rekke en stor takk til til Norsk Pedagogisk Dataforening for dette, Jeg oppfatter dette som et nikk og en anerkjennelse fra lærerstanden om nødvendigheten av at barna skal få bli skapere og ikke bare forbrukere av digital teknologi.

At det er engasjement blant flinke lærere og akademikere har jeg fått høre at dere har fått oppleve på NKUL gjennom opptredener fra Lars Klingenberg, Roger Antonsen og Øystein Imsen.

Jeg vil rekke en spesiell takk til Skoleledere som Asgjerd Halseth, Erik Haugberg  og lærere som Merete Bolstad, Øystein Imsen og Bjørn Sør-Reime Erga, Leif Amund Lie, Stian Sylta, mfl. for å være pionerer og prøver dette på sine skoler. Håper det blir mange flere til høsten!

Vi er i ferd med å danne et landsdekkende lærernettverk som lærere selv leder – for å hjelpe hverandre og utveksle erfaringer. Snakk med Øystein Imsen om du vil bli med der, eller send oss en beskjed

Til slutt noen oppfordringer

Så igjen takk for denne prisen. Jeg er sikker på at den vil hjelpe oss med å få innført informatikk i skolen.

I etterkant: Gratulerer til Asgjerd Halseth som vant gullepleprisen for å ha innført undervisning i programmering på skolen sin!

1 svar
  1. Øystein Gulbrandsen
    Øystein Gulbrandsen says:

    Skulle vi lage en føljetong ut av dette? Kanskje Asgjerd forteller hva hun sa, kanskje Beathe forteller hva hun sa? Med et slikt prisdryss kan en slik serie holde på en stund…..

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar