Velkommen til datatreff i Asker kulturhus (øvre vestibyle), lørdag 31. mai kl. 12:00-15:00.

Bli med på åpen dag med Kodeklubbene i Asker. Prøv selv hvordan man skaper spennende ting som spill, musikk og animasjoner på data. Vi demonstrerer og lar deg prøve ulike prosjekter i bl.a. Scratch, Kodu, HTML5 og Lego Mindstorms.

Vi ønsker alle velkommen, uansett alder. Ta gjerne med din egen laptop, eller lån en av oss. Vel møtt!

Scratch konkurranse:

Har du laget et stilig Scratch prosjekt? Send oss en link til prosjektet og delta i trekningen om kule premier! Vi kårer vinnerne ca kl. 14 i fem kategorier: Beste spill, beste animasjon, beste grafikk, beste program, og mest kreative.
Send en e-post til j.e.vinje@gmail.com innen 25. mai.

Kodeklubben i Asker kulturhus

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar