Kodeklubben Trondheim

I høst har Blussuvoll ungdomsskole vært så heldig å ha 4 studenter ved NTNU på besøk for å lære å kode. To timer i uka satt elevene klistra til skjermen for å lage spill i Scratch. Nå har studentene tatt dette et steg videre og utvider til hele Trondheim. I månedskifte Januar/Februar i 2014 vil Kodeklubben Trondheim holde en Kick-off og starte det hele med brask og bram! Deretter kommer det til å bli holdt 2 timers kurs på kveldstid i både Scratch og Python. For å holde deg oppdatert om Kodeklubben Trondheim og om tid og sted til Kick-offen anbefaler vi deg å sjekke ut Facebook-siden: Kodeklubben Trondheim.

blussuvoll
Lars(venstre) og Håkon(høyre) underviser i Scratch på Blussuvoll ungdomsskole i Trondheim.

Er du interessert i å være med å lære kidsa å kode? Ta kontakt på Facebook-siden eller direkte med Lars Klingenberg(larsklingen(at)gmail.com, @larsfk).

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar