Søndag 3. november 17:30 er det endelig samling for kidsa i Oslo igjen, for dere som ikke har en kodeklubb i nærheten. Vi har igjen fått låne kantina til Bouvet på Torshov (Se påmeldingslink for adresse). Vi tar mest sikte på nybegynnere, og viser hvordan dere kommer i gang med programmering i Scratch.

Husk å melde deg inn i Oslogruppa vår!

Scratch er tilpasset for barn i alderen 10-13 år, men kan fungere som intro for alle aldersgrupper

En forelder kan gjerne være med, og det kan godt være den av foreldrene som kan minst om programmering. De som allerede kan Scratch er også velkommen. Dere kan gjerne få vise fram noen programmer dere har laget!

NB! Hvis du legger inn påmelding for flere personer så husk å legge inn antall gjester du har med i tillegg til deg selv!

På møtet vil vi ha noen få maskiner til utlån, men vi satser på at de fleste av dere har en bærbar maskin dere kan ta med. Scratch kjører i nettleseren, så Windows, Mac og Linux fungerer like bra.

Scratch er et programmeringsspråk som er laget for å være lett å lære. Med Scratch kommer kidsa fort i gang med å lage egne ting. Vi anbefaler at dere begynner litt før dere kommer. Gå til nettsiden

http://scratch.mit.edu

Nederst til høyre på siden er en meny der du kan velge norsk språk. Deretter klikker du på “programmering” øverst på skjermen. Da starter selve Scratch, og på venstre side av skjermen vises noen tips for å komme i gang.

Velkommen! Du melder deg på via Meetup-linken under

Kodekveld med Scratch i Oslo

Sunday, Nov 3, 2013, 5:30 PM

Bouvet
Sandakerveien 24C, bygning D11 Oslo, NO

73 members Went

Søndag 3. november er det endelig samling for kidsa i Oslo igjen, for dere som ikke har en kodeklubb i nærheten. Vi tar mest sikte på nybegynnere, og viser hvordan dere kommer i gang med programmering i Scratch.Scratch er tilpasset for barn i alderen 8-13 år, men kan fungere som intro for alle aldersgrupperEn forelder kan gjerne være med, og det …

Check out this Meetup →

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar