Ivrige foreldre og storebrødre fra 6.trinn på Mellom-Nes skole i Asker sparket sist tirsdag i gang kodeklubb. Oppmøtet var bra og stemningen god både blant barna og lederne. Faktisk kjørte de to klubber på samme kveld. En kl. 18.00 og en kl 19.30. Til sammen var 25 barn på kodeklubb denne kvelden. Barna går gjennom et 7 leksjoners undervisningsopplegg i Scratch og den første leksjonen om Felix og Herbert var morsom. Vi gleder oss til fortsettelsen.

7 replies
 1. Øyvind Matheson Wergeland
  Øyvind Matheson Wergeland says:

  Vi prøver å starte på Vardåsen også, men jeg skulle gjerne hatt noen leksjoner i Scratch på norsk.

  Jeg finner ikke noe hverken her på kidsakoder.no eller på kodeklubben.no

  • Øyvind Matheson Wergeland
   Øyvind Matheson Wergeland says:

   Noen pekte meg til Kodeklubben -> Fildeling, men man må være logget inn og medlem av gruppen først. Jeg endret wiki-siden her på kidsakoder til å peke dit i stedet for kodeklubben.no. Som forelder på Vardåsen har jeg ikke tilgang til Mellom-Nes, men nå har vi ordnet vårt eget “Fag” på itslearning.

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar