I går kveld la Erna Solberg og Siv Jensen ut politisk plattform for landets nye regjering. Dette er selvfølgelig interessant for oss.

Regjeringens plattform viser at de tar IT på alvor innenfor en rekke områder, også innenfor skolen. Det bekrefter at IT ikke er en støttefunksjon til samfunnet, men en integrert del. Skal man nå de målene regjeringen setter seg i denne plattformen, må vi jobbe mer med digital kompetanse. Derfor etterlyser vi tiltak for å øke barns muligheter til å skape, ikke bare bruke.

Behovet for Lær Kidsa Koding! er fortsatt stort, og kommer til å være det i mange år fremover. Vi har klart å samle de viktigste menneskene i landet som kan noe om å undervise barn i informatikk. Vi bistår allerede flere skoler med undervisning, og danner oss viktige erfaringer som vi deler på konferansen vår den 15. november.

Vi ser med glede frem til å samarbeide med myndighetene om dette arbeidet fremover.

Regjeringens politiske plattform kan leses her

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar