Fem entusiastiske foreldre hvorav to fra Hofstad, to fra Hagaløkka og en fra Heggedal skolekrets møtte opp for å bli kjent og planlegge veien videre for å dra i gang Kodeklubber på sine skoler. Flott ettermiddagssol, god drikke, og muligheten for å treffe likesinnede bidro til at stemningen var på topp blant de fremmøtte.

Kidsakoder_Asker-Meetup

Thomas Brastad har allerede fått ordnet tilgang på lokaler ved Hofstad skole (mediateket)  og har fått med seg to andre foreldre til å dedikere seg til å bli med å arrangere kodeklubb for 5.klassinger til høsten. Interessen fra foreldre og barn har har vært stor. Thomas har også kontakt med noen som var med å arrangere sommerskole med Kodeklubb i Asker. Han skulle sette oss i kontakt med dem. Nhan Nguyen som også har barn ved Hofstad ønsker å bidra til at kommune og media blir oppmerksom på hva som er på gang slik at det blir ekstra fokus for å tilrettelegge for Kodeklubber i Asker. Hans Erik Ruud og Nicolai Langfeldt som begge har barn tilknyttet Hagaløkka skolekrets har planer om å dra i gang en Kodeklubb i samarbeid med Skole/SFO. Jan-Erik Vinje som har barn som skal begynne på Heggedal skole til høsten ønsker å få i gang Kodeklubb der. Heggedal skole er planlagt å bygges om og bygges i 2014 og Jan-Erik ønsker å komme i dialog med skole og foreldre om muligheten for å legge til rette for en slags “Tekno-lab” hvor barn kan ha alt fra kodeklubb og dataspillverksted til mer praktiske aktiviteter som å bygge, skape og finne opp med slikt som Robot-lego, Ardunio-elektronikk,  3d-printere, kvadrokoptere.

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar