MONTESSORI visittkort.pdf

Montessori Lyse (www.monlyse.no) ligger på Ullern i Oslo og har bare litt over 90 elever. Både rektor og lærere er tente på ideen om å sette i gang et lokalt kodekurs fra LKK/Kodeklubben på SFO. Det eneste vi trenger er en hyggelig programmerer, så er vi i gang med planleggingen. Er det noen der ute som kan tenke seg å være med?

En av Montessori-metodens viktigste bærebjelker er stimulering av kreativitet og selvstendighet. Dette gjøres hver dag året rundt. Den digitale utviklingen har i seg en type kreativitet som vi gjerne vil utforske nærmere. Da må vi kunne språket – kodespråket.

Montessori Lyse (www.monlyse.no) ligger i idylliske Villa Lyse på Ullerntoppen i Oslo. Vi er 90 barn, mellom 6 og 13 år, og 16 voksne som arbeider her. Montessoriskolen Lyse ble startet i 1993 og er en av de eldste montessoriskolene i Norge.

Kontaktperson: Øystein Svarød (osvarod@gmail.no) er redaktør for Lær Kidsa Koding! i Oslo. Han har lang erfaring som tekstforfatter og kreativ. Hans glødende interesse for den digitale utviklingen fikk ham til å melde seg som ressursperson i Lær Kidsa Koding! og intiativtager lokalt. Han kan ikke kode.

 

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar