For oss er det viktig å ikke bli fanget av dragsuget og miste fokus på hovedmålet om å etablere gode tilbud til barn og unge. Mens koordinering og nettverksbyggingen går fremover er det likevel viktig å få i gang aktivitetene som fortjener mest oppmerksomhet. Så vi fokuserer også på å skape verdi for de viktigste målgruppene våre nå: Lærere og ildsjeler. Derfor er det mye fokus på:

Støtte ildsjeler som vil i gang med lokale møter
Vi har et nettverk av ildsjeler som kan lære av hverandre og diskuterer hvordan en enklest kan komme i gang med å skape lokale arenaer. Her vil det nettstedet og de du kan komme i kontakt med gjøre det mulig å kommunisere hva som skjer og ha lokale diskusjonsgrupper.

Komme i gang med kodeklubben
Kodeklubben er et nøkkelklart konsept lånt fra codeclub.org.uk med alt nødvendig materiell for kveldskurs. Mange i nettverket ønsker å opprette lokale kodeklubber, og trenger bruksanvisninger i to dimensjoner: Hva de skal undervise i, og praktiske råd og tips for å få det gjennomført. Materiell oversettes fra engelsk til norsk nå, og blir start tilgjengelig her.

Utvikling, oversetting og produksjon av faglig innhold
Vi identifiserer basismateriale som bøker og kursopplegg vi ønsker å oversette, og organiserer dugnader på tvers av landet. Vi vil også produserer informasjonsvideoer selv, og er i tillegg i dialog med andre aktører som ønsker å filme kurs og aktiviteter.

Samarbeide med lokale lærer og skoler som vil etablere tilbud på SFO og i skolen.
Det er mange lærere, skoleledere og bransjefolk som møtes flere steder i landet for å utvikle skolepakker for barneskolen, SFO, ungdomsskolen og videregående. Vi prøver i størst mulig grad å legge tilrette for opplegg der eldre barn og studenter underviser de yngre i små grupper. Dette har også vært prøvd tidligere med stor suksess. Allerede nå er det konkrete planer ved flere skoler i samarbeid med folk i LKK nettverket.

Det mye annet som skjer, bloggen oppdateres fortløpende, følg med!

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar