2. april, for 17 dager siden, hadde vi oppstartemøte i Lær Kidsa Koding! siden da har det meste gått i ekspressfart.

Kidsakoder.no er åpen, men langt fra ferdig (som om nettsteder noen gang blir det), men vi beveger oss sakte fremover, og derfor en liten post om hva du kan forvente.

Finne folk
Vi jobber med en løsning som skal gjøre det lett å finne folk å samarbeide med i ditt (nær)område, og da vil du kunne å søke og lete utfra om du vil ha hjelp til å arrangere kurs, finne et kurs å gå på, vil invitere til å arrangere kurs på din SFO, starte din egen gruppe, osv.

Møteplass
Hvis du allerede har startet, eller vil starte, en gruppe så kan du fritt bruke kidsakoder.no til å ha et diskusjonsforum som er åpent for alle, diskusjonsforum som er lukket for “arrangørgruppa” di, mulighet for folk til å melde seg inn i gruppa osv. Du vil også få din bloggside (på kidsakoder.no/DINGRUPPE) hvor du både kan ha litt fast informasjon og kan blogge som du selv (og gruppa di) føler for.

Kunnskapsbase
Vi har så smått begynt å bygge opp en kunnskapsbase med linker, how-to’s osv. Det kommer mer, vi har feks. begynt å se på oversettelser av mye av det fantastiske materiale som allerede finnes på andre språk. Alt hjelpe- og undervisningsmateriell (how-to’s, filmer, bøker, osv) vil være publisert med en lisens som gjør at andre kan både bruke det fritt som det er og tilpasse eget behov. Følg med!

Har du forslag eller lyst til å hjelpe til med kidsakoder.no?
Vi trenger folk som kan bidra i det videre arbeidet med kidsakoder.no, dersom du hat lyst og mulighet, bli med i webgruppa, kom med forslag i forumet eller sleng på en kommentar under.

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar