Hei hvor det går! Jeg har ikke noen personlig blogg, så jeg tillater meg å poste en betraktning her.

Vi er en måned gamle!

Den 27. februar skjedde dette:
LKK_conceived

Så tok det helt av. Utrolig hva en kan få til via Twitter hvis en har en god sak! Noe av nøkkelen til den foreløpige suksessen er at vi var en gruppe innsatsvillige bransje-entusiaster som møtte en gjeng innsatsvillige entusiaster som hadde skrevet Digitutvalgets anbefaling til FAD.

Kanskje engasjementet har noe med at vi er en generasjon foreldre som er lei oss for at barna ikke får muligheten til å gjøre det samme som oss? Noen av oss er de som holdt på med Commodore 64 da vi var unge, men det er mange, mange andre som deler bekymringen.

Vi har nå ca. 300 medlemmer i meetups i fem byer, vi har masse followers på twitter, en godt besøkt Facebook side, en g+ gruppe, og en voksende støttegruppe på LinkedIn. Ikke minst har vi dannet et entusiastisk kjerneteam på tvers av landet. Og så dette nettstedet, da! Så primitivt og uferdig og uskikket til formålet det foreløpig er, har det gitt oss et talerør.

Se også min venn Torgeirs betraktning på bloggen hans. Dette blir gøy!

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar