Kodeklubben Oslo er et gratis fritidstilbud til barn og unge i Oslo som har lyst til å lære seg programmering. Vi arrangerer kodekurs på kveldstid både høst og vår, og holder til på Ole-Johan Dahls hus på Universitetet i Oslo Blindern. Ta gjerne kontakt med våre koordinatorer om dere har noen spørsmål om Kodeklubben Oslo.

Siste nytt fra kodeklubben:

 • Kodeklubben tar pause

  Kodeklubben Oslo tar pause i desember og januar, også starter vi opp igjen i starten av februar 2016. Vi vil arrangere et informasjonsmøte i slutten av januar, og det blir mulighet til å melde seg opp til kurs fra midten av januar. Mer informasjon kommer her i starten av januar.

 • Oppstart høst 2015

  Høsten 2015 arrangerer Kodeklubben Oslo to kurs i Scratch og to kurs i Python. Begge kursene går både tirsdager og torsdager gjennom hele høsten kl 17:30-19:30, fordelt på grupperom på i 1. og 2. etg på Ole-Johan Dahs hus. Alt som trengs er at påmeldte tar med egen datamaskin.

  Informasjonsmøte torsdag 3. september kl 17:30 i forelesningssal Simula, Ole-Johan Dahls hus. Oppstart er tirsdag 8. september og torsdag 10. september. Avslutning er tirsdag 10. november og torsdag 12. november. Vi tar fri i høstferien i uke 40.

  Scratch passer for nybegynnere fra 10 år og oppover, til og med 10. klasse. Python passer for de med litt erfaring, og nybegynnere fra 13 år og oppover, til og med videregående skole.

  Påmelding på: bit.ly/kodeklubbenoslo

  Prosjektene våre ligger på: kidsakoder.no/koding

  Romoversikt:

  • Scratch tirsdag: Seminarrom Sed, 1. etg.
  • Python tirsdag: Seminarrom Java, 2. etg.
  • Scratch torsdag: Seminarrom Sed, 1. etg.
  • Python torsdag: Seminarrom Java, 2. etg.